Szerver Szabályzat

 

Account és Karakter szabályzat.

•Az account neved és jelszavad csak rád tartozik, ne add ki senkinek! GM-ek sosem kérik el az account jelszavadat. A Karakter neved sose egyezzen az Accountod nevével, se a jelszóval. Kiadott, elfelejtett, feltört jelszavakért felelősséget NEM vállalunk. • Tilos a trágár, obszcén, sértő, rasszista, antiszemita, valós nem saját nevek szerinti karakternevek használata.* Az ebben a kategóriába eső karaktereket kérdezés nélkül töröljük! A nevedben Tiltott az Admin, GM, EM  és egyéb magasabb pozíciójú rangokat jelző előnevek használata. Nincs ruha, fegyver és egyéb item átadása egyik frakciótól a másikhoz. (Saját karakterhez sem.) Mindenki a Maga accontjáért felel. Mivel vannak játékosok akik nem tudják még minek hol a helye és mi mire való, ezért leírom. BOSS-ok csak a helyükön ölhetőek. Nem lehet elhúzni őket máshová sem behúzni épületbe.

 

Chat szabályzat.

Tilos másik szerver reklámozása. Tilos chat-en, fórumon, privát üzenetben a trágár szavak használata. Tilos a floodolás. Tilos playerek vagy GM-ek zaklatása. Tilos egymás szidása. Vita esetén amennyiben nem whisperben történt* Tilos egymás Provokálása ez esetben chat-ban a jutalom. Tilos a GM-ekkel való whispereket másoknak bemásolni bármelyik chatbe.
*A vitában minden résztvevő büntetést kapCsak shot alapján büntetünk! (Vagy ha egy Gm látja.) Whisperben történő viták, szitkozódásokról nem fogadunk el shotot mivel azt tudod Tiltani a /block név paranccsal. Aki külső programmal látja az ellentétes frakció írását így a szidását is ez esetben a GM-team nem köteles foglalkozni vele.

 

Általános szabályok.

• Mivel a szerver PVPVE szerver, ezért mindenhol megengedett a harc, kivéve Eventek alkalmából az arra kijelölt helyen. •PvP eventen csak a GM által kijelöltek harcolhatnak. •Tilos bármilyen cheat, hack, radar használata. Aki ezeket mégis használja, az készüljön, hogy bármikor figyelmeztetés nélkül az összes karakterhez köthető accountot azonnali hatállyal felfüggesztjük (banoljuk)! •Tilos a bug kihasználása, és annak elhallgatása. Az eset mértékétől függően börtönt, szint lefokozást, vagy  akár karakter törlést vonhat maga után. •Tilos a "börtön" büntetés helyszínéről megszökni. Aki megteszi, szint lefokozást kaphat. Tilos a megbeszélt Free Farm PvP nélkül, vagy saját karakter farmolása. Módosított kliens, felér egy külső segéd programnak. Akik módosított klienst hasznalnak, es tudnak Untrade-es itemeket is cserélni. Vagy szedjetek le revos klienst, ha ez nem lehetséges nézz meg minden itemet mielőtt tradeled. Az hogy "Nem tudtam." nem kifogás, nem is mentség. Szabályzat nem elolvassa nem mentesít a betartása alól  20 szinttel kisebb karakterek megölése Tilos! (Kivétel: Abyss minden részében ölhető mindenki. És saját területen)
 
Tilos az ellentétes frakció segítése és az információk megosztása. (Ez esetben a GM-nek kell jelenteni és a GM eldönteti bünteti e.)
 
•Tilos a bossok lopása saját frakciótól aki más legio által ölt boss lootot vesz el vagy magát a boss-t. A Boss/Loot lopás akár súlyos büntetést von maga után.(Az említett szabály csak a saját frakció legioira vonatkozik tehát ely-asmo, asmo-ely elvehet egymástól bosst.) Tilos árus vagy teleportos NPC-k legyilkolása, ezáltal el lehetetlenítve más Player-eket a játéktól.
 
Minden nemű vagy célú bug kihasználásról csalásról szabálytalanságról panaszt csak is Screen shot vagy fraps alapján fogadunk el! Máskülönben nem foglalkozunk vele. Ne kérdőjelezd meg a Vezetőségi tagok döntéseit! (Kivéve, ha ésszerű bizonyítékokkal és indokkal állsz elő.)

GM-ekkel való kapcsolattartási szabályok.

• Tilos a GM-ek zaklatása szintekért, itemekért, pénzért...stb. • GM-eket,nem kritizálhatsz. Nekik csak a szerver Adminisztrátorai felé van el-, illetve beszámolási kötelezettségük, csak a Adminok vonhatják őket felelősségre! • A GM nem köteles olyan kérdésekre válaszolni, ami a honlapon/fórumon már meg van válaszolva vagy Database-en megtalálható. • A GM saját belátása szerint segíthet, vagy megtagadhatja a segítséget akár indoklás nélkül is. • Értelmetlen kérdésekre nem kötelező értelmes választ adnia. A GM-ek külön accountról játszhatnak a szerveren. Amelyik GM inkognitóban szeretné tartani a player karakterét, azt tiszteletben kell tartani. Ha valaki tudomást szerez egy GM player karakteréről, tilos tovább mondania, vagy a játék közben zavarnia. [ kivétel az egész szervert érintő problémák ügyében ] • GM-ekkel nincs haverkodás kizárólag hiba esetén lehet felkeresni őket.

Siege szabályzat

1. Fort foglalhatóság előtt tilos bemenni , és foglalás alatt beteleportálni a fortokba.(Kivéve saját frakciós fort.) Kisk is szabadon rakható a fortress-be a foglalás közben, előtte tilos! Ugyanilyen bemenetel, a fortot birtokló frakciónak (védőknek) bármilyen formában történhet, kapun keresztül, fölülről berepülve és teleport npc-n keresztül is, és természetesen bármilyen időpontban is. Példa: Kysis fort ha elyos kézen van. A védők természetesen bármikor beteleportálhatnak, berepülhetnek, és kapun keresztül is bemehetnek a saját fortjukba bármikor. Kapukat minden esetben be kell törni. Asmoknak viszont ebben az esetben SZIGORÚAN TILOS beteleportálni, függetlenül attól, hogy éppen foglalható-e a fort vagy nem.
 
2. Az első pontban már említve lett, de fontossága miatt újra megemlítendő, hogy egy adott frakció CSAK A SAJÁT FORTJÁBA TELEPORTÁLHAT. Példa: Ha Miren fortress asmo kézen van, SZIGORÚAN TILOS elyos karakternek oda beteleportálnia.
 
3. Core fortress speciális eset, mivel kettő kapu és ez által kettő pajzs van. Ebből kifolyólag az a szabály vonatkozik core fortra, hogy a bejutáshoz foglalási idő alatt mind a két kaput be kell törni.
 
(Ez Vonatkozik a játékban lévő összes Fort-ra beleértve Ingisson és Gelkmaros-t is!) Fort bugoltatás példa: Boss elhúzása a helyéről úgy hogy nem megy vissza beragad a falba. Kapun át skill-ezés sajnos nem kikerülhető így az ha megtörténik véletlen, nem vesszük figyelembe,de fort falon át skill-ezés ütés mivel az vastag fal TILOS! Más frakcio fortjának foglalhatosága alatti pajzson át repülni tilos, pajzson át ütni skill-ezni szabad. ( Külön kiemelném, hogy fort boss bebugoltatása olyan okkal, hogy nem legalább min 4-5 fős group megy foglalni hanem csak 2 fő és össze vissza ráncigálva a boss bebugol, falba ragad,vagy netán sérthetetlenné válik mert bebugol TILOS és bug kihasználásnak minősűl. )" a fortok nem 2 embernek vannak kitalálva! A szabályzat nem elolvasása nem mentesít a betartása alól!! A szabályzat módosításának a jogát fenntartjuk! A fent említett szabályok be nem tartása figyelmeztetéstől, "börtöntől" akár banolásig, vagy karaktertörlésig is terjedhet.
 
A szabályzatot kizárólag Administrátor módosíthatja.
Jó játékot kívánunk mindenkinek! Üdvözlettel Revolution Team!

 
 
Értelmező kéziszótár:
*Trágár: megbotránkoztató
*Obszcén: szeméremsértő, durván illemtelen, trágár
*Rasszista: egyes emberi fajtákat hátrányosan megkülönböztető
*Antiszemita: zsidóellenes
*Flood: Ugyanazon szó/mondat/emotion folyamatos ismételgetése
*Antiszemita: zsidóellenes